Društvo

Audicija Glas Boke 2024. - Festival amatera pjevača mediteranske pop glazbe

„Dostaviti audio snimak sa ili bez instrumentalne pratnje na broj 067 271 836. Naziv kompozicije, ime i prezime, kao i  godište izvođača  poslati najkasnije do 24.10.  Nagrađenim  sudionicima festivala slijede novčane nagrade.

Pročitajte više

Održan 2. susret hrvatske nacionalne manjine i Hrvata izvan Domovine u Novalji

Uz pokroviteljstvo Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Instituta za istraživanje migracija, Grad Novalja i Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organizirali su proteklog vikenda 2.

Pročitajte više

Vuksanović - Božinović: raduju uspjesi hrvatske zajednice u Crnoj Gori!

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative i zastupnik u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović jučer se sastao s potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske i ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem.

Pročitajte više

Grlić Radman čestitao Vuksanoviću: Hrvatska će i dalje biti uz Hrvate u Crnoj Gori

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović danas je razgovarao s ministrom vanjskih i europskih poslova u Vladi Republike Hrvatske dr. Gordanom Grlićem Radmanom.
Pročitajte više

Međunarodna kulturna suradnja Krka i Kotora nastavljena izložbom fotografija

Plovili smo; plovimo i ploviti se mora - Navigare necesse est, izložba fotografija s regate tradicionalnih barki Krčka jedra otvorena je sinoć u  Pomorskom muzeju Crne Gore u Kotoru.  Izložba je rezultat međunarodne kulturne suradnje na relaciji

Pročitajte više

"Stara vještina za novo doba" – radionice dobrotske čipke od 16.10.

Općinska  javna ustanova „Muzeji” Kotor poziva zainteresirane  građanke i građane za sudjelovanje  u novom krugu radionice dobrotske čipke,  od 16. 10.,   u Galeriji solidarnosti u Starom gradu.

Pročitajte više

Završena još jedna top lista hitova: Oliver Dragojević i dalje na vrhu liste

HR Top lista hitova: tjedni pregled 25 singlova Dux radija

Emisija br. 36

7. – 12. 10. 2024.

 

01./01/ Oliver Dragojević – Vrime je

02./04/ Tomislav Bralić & Klapa Intrade – Da mi je sad

Pročitajte više

Komedija ,,Žene u crvenom” u Kotoru

Komedija "Žene u crvenom" nastala po tekstu Davora Špišića, u režiji Bojane Lazić, gostuje u kotorskom Kulturnom centru u subotu, 19. 10., u 20 h.

Pročitajte više

Domagoj Vidović - Porfirijev desant na Kotor

Dana 29. rujna 2024. održani su izvanredni lokalni izbori u Podgorici i Kotoru u Crnoj Gori, koji su, pomalo iznenađujuće, izazvali nešto veću pozornost hrvatskih medija, čak i srednjostrujaških.

Pročitajte više

Vuksanović - osuđujem napade i prijetnje upućene Vesni Bratić

Danas je Skupština Crne Gore raspravljala o važnim zakonskim prijedlozima za zatvaranje određenih pregovaračkih poglavlja u procesu pristupanja naše zemlje Europskoj uniji.

Pročitajte više

Dan mentalnog zdravlja obilježen u Gradskoj biblioteci u Kotoru

Svjetski dan mentalnog zdravlja obilježava se 10. 10., svake godine, s ciljem podizanja svijesti o problemima mentalnog zdravlja.

Pročitajte više

PK Vjeverica - 13. pješački dan Kotor – Lovćen – Kotor u nedjelju

Planinarski klub Vjeverica Kotor poziva na  13. pješački dan Kotor – Lovćen – Kotor,  koji će se održat u nedjelju 13.10.2024.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo